AKSARAY / MERKEZ - Şehit Orhan Koçak Ortaokulu

03822121995
Bahçeli Mah. 3718. Sokak No 2 Merkez / AKSARAY
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenim gören tüm öğrenciler, toplumun her alanında, donanımlı birer insan olarak yetişsinler. Diliyoruz ki; Öğrencilerimiz ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, devam edecekleri ortaöğretim kurumlarında, hedeflerini birer bilim insanı,sanatçı,eğitimci vb. bireyler olarak yetişebilsinler.
Misyon
Okulumuzda öğrenim gören tüm öğrencileri, bugün ve gelecekte, yeniliklere açık, ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda, meslek sahibi olabilecek, kendini ve toplumu sürekli geliştirmeyi amaçlayan, özgüveni tam bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz Eylül 2018´de faaliyete geçmiş olup, ilk mezunlarını 2018/2019 eğitim-öğretim yılı sonunda vermiştir.
08:30-15.15
Şehir servisleri ya da özel araç ile geliş-gidiş yapılmaktadır.
Bahçeli Mah.3718 Sk. No: 2 İç Kapı No: 1 MERKEZ / AKSARAY
Bahçeli Mahallesi
Sportif Etkinlikler
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programına Devam Edilmektedir.